Om International

I over 100 år har International Paint udviklet de mest innovative løsninger, der beskytter, forskønner og plejer alle typer af både. Det spiller ingen rolle, hvor du befinder dig, eller i hvilket farvand du sejler rundt om i verden, International Paints bådmalingsprodukter finder du overalt til både over og under vandlinien.


Vores virksomheds succes er opbygget på to ting: et løbende engagement i at forstå vores kunders behov og igen at levere kvalitetsprodukter og komplette løsninger, som til stadighed opfylder behovene hos bådejere, professionelle værfter og bådebyggere overalt i verden.


Videnskabelig ekspertise er hjertet i vores virksomhed. Vi dedikerer flere medarbejdere, teknologi og investeringer til vores forsknings- og udviklingsprogrammer end nogen anden bådmalingsproducent i verden. Med vores dedikerede bådlaboratorier og kundeintegrerede testprogrammer er vores bådmalings- og vedligeholdelsesprodukter blevet de foretrukne for verdens mest krævende kunder.


International har forpligtet sig til at levere påviste løsninger, der beskytter, forskønner og reducerer bådvedligeholdelse – vi stræber efter at sikre, at det arbejde vi udfører ikke blot gør en forskel, men at det bliver et væsentlig element med hensyn til at støtte vores kunder.


Uanset om vi er i laboratoriet og forsker og udvikler nye produkter eller vi er til søs og tester vores produkter, er vi i det rette element. At få kemien til at gå op er lige så vigtigt for os, som det er at kende til de små forskelle mellem forskellige sejlere, og farvande rundt om i verden. Over alt hvor der findes både, så er vi til stede for at skabe kontakter, løse problemer og dele ud af vores viden…


Our World is Water


International Paint opererer i Marine & Protective Coatings divisionen af Akzo Nobel, som er den største malingsproducent i verden og nr. 1 angående dekorativ maling og højydelses belægninger. Endvidere er Akzo Nobel en førende leverandør af kemikalier på verdensplan.


AkzoNobel is a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals. Calling on centuries of expertise, we supply industries and consumers worldwide with innovative products and sustainable technologies designed to meet the growing demands of our fast-changing planet. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we have approximately 48,000 people in around 80 countries, while our portfolio includes well-known brands such as Dulux, Sikkens, International and Eka. Consistently ranked as one of the leaders in the area of sustainability, we are committed to making life more liveable and our cities more human.