Σχετικά με την International

Για περισσότερο από έναν αιώνα, η International Paint δημιουργεί τις πιο καινοτόμες λύσεις βαφών για προστασία, ομορφιά και βελτιωμένη απόδοση όλων των τύπων σκαφών. Όπου κι αν βρίσκεστε, σε οποιαδήποτε νερά σε όλο τον κόσμο, θα διαπιστώσετε ότι η International Paint προσφέρει βαφές γιοτ υψηλής απόδοσης, για τα έξαλα και τα ύφαλα.


Η επιτυχία της επιχείρησής μας βασίζεται μέχρι σήμερα σε δύο πράγματα: μια συνεχή δέσμευση να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και, στη συνέχεια, να παρέχουμε λύσεις ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών προσφέρουν συνεχώς στον ιδιοκτήτη του σκάφους, τον επαγγελματία του ναυπηγείου ή τον ναυπηγό, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.


Η επιστημονική εμπειρία βρίσκεται στην καρδιά της επιχείρησής μας. Αφοσιώνουμε περισσότερους ανθρώπους, τεχνολογία και επενδύσεις στα προγράμματά μας έρευνας και ανάπτυξης από ό,τι οποιοσδήποτε άλλος κατασκευαστής βαφών για γιοτ σε όλο τον κόσμο. Με τα εξειδικευμένα μας εργαστήρια γιοτ και τα προγράμματα δοκιμών μας με τη συμμετοχή πελατών, κατακτήσαμε την πρώτη θέση στην επιλογή των πλέον απαιτητικών πελατών παγκοσμίως.


Η International είναι αφοσιωμένη να παρέχει καταξιωμένες λύσεις που προστατεύουν, ομορφαίνουν και μειώνουν τις ανάγκες συντήρησης των σκαφών – προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι η δουλειά μας δεν ξεχωρίζει απλά, αλλά αποτελεί και ζωτικό σημείο υποστήριξης για τους πελάτες μας.


Είτε στο εργαστήριο κάνοντας έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, είτε στη θάλασσα δοκιμάζοντας τα προϊόντα μας, είμαστε στο στοιχείο μας. Οι σωστές χημικές αναλογίες έχουν ζωτική σημασία για μας, όπως και το να γνωρίζουμε τις λεπτές διαφορές μεταξύ ανθρώπων και νερού σε όλο τον κόσμο. Όπου υπάρχουν σκάφη, βρισκόμαστε μέσα στα πράγματα, κάνοντας διασυνδέσεις, λύνοντας προβλήματα, μεταδίδοντας γνώσεις…


Our World is Water


Η International Paint ανήκει στο τμήμα Θαλάσσιων και Προστατευτικών Βαφών της Akzo Nobel, του μεγαλύτερου παγκοσμίως κατασκευαστή βαφών και πρώτου σε διακοσμητικές βαφές και βαφές απόδοσης, και σημαντικού παγκόσμιου προμηθευτή εξειδικευμένων χημικών.


Η εταιρεία Akzo είναι μια παγκοσμίως πρωτοποριακή εταιρεία χρωμάτων & συστημάτων βαφής καθώς επίσης και κατασκευάστρια εταιρεία εξειδικευμένων χημικών υλικών. Με την πολυετή εμπειρία της προμηθεύει βιομηχανίες & πελάτες παγκοσμίως με καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογία αιχμής σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις διαρκώς αναπτυσσόμενες απαιτήσεις της εξέλιξης του πλανήτη. Με έδρα το Amsterdam της Ολλανδίας, με εργατικό δυναμικό 48.000 ατόμων σε 80 χώρες & με μια μεγάλη γκάμα γνωστών εταιρειών όπως Dulux, Sikkens, International, Eka, ηγείται διαρκώς στον τομέα της διαχρονικότητας. Η εταιρεία μας είναι προσηλωμένη στο να κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και τις πόλεις μας πιο ανθρώπινες.